Danish  English  USA 
MusiCure_Stream_logo

Hvordan systemet fungerer - trin for trin
 
1. Bestilling og betaling af institutionsabonnement sker på www.musicurestream.dk - klik 'opret abonnement' og indtast oplysninger - klik herefter 'godkend oplysninger' og fortsæt.
 
2. Når bestilling og udfyldning af oplysninger er gennemført får man som ny abonnent tilsendt en email med 'Brugernavn' og 'Password' samt link til 'Log Ind' siden på MusiCure Stream. 
 
3. Herefter får man som ny abonnent mulighed for en måneds gratis prøveperiode på abonnementet, som efter denne 30 dages prøveperiode automatisk overgår til betaling, med forudbetaling af 6 måneders abonnement for institutioners vedkommende, og månedlig betaling for private og selvstændige behandlere.
 
4.Betaling kan ske enten med EAN nummer, eller kreditkort.
 
5. Klik på linket 'Log ind' og indsæt 'Brugernavn' og 'Password' - klik herefter 'Log Ind'.
 
6. Siden med brugerfladen og MusiCure Stream kanalerne åbner nu og giver direkte adgang med til alle fire kanaler. ’Institutions abonnementet’ giver mulighed for op til 50 brugere med samme 'Brugernavn' og 'Password', og et ’Privat abonnement’ for private brugere og selvstændige behandlere giver adgang til kanalerne på tilsvarende måde, men kun for 1 bruger (på tre forskellige enheder).
 
7. Vælg hvilken af de 4 kanaler man ønsker at aktivere:
 
MusiCure Naturfilm kanalen – Procedure kanalen - MusiCure musik kanalen - Nat/Søvn kanalen

8. Opsigelse af abonnement:

Send os en mail til: contact@musicure.com eller info@gefionrecords.dk med tydelig angivelse af navn, og abonnements ID-nummer. 

NB:
Som abonnent kan man altid gå ind på sin konto ved at klikke på 'tandhjulet' ved siden af ens navn, øverst til højre og her finde kontooplysninger, redigere password og læse vores FAQ sektion med ofte stillede spørgsmål. 
 

Praktisk information om streaming 


Al streaming kræver en god og hurtig internetforbindelse. I lighed med andre etablerede streamingtjenester, som f.eks. Netflix, HBO m.fl. streames indholdet i MusiCure Stream i 'real time' og det anbefales derfor at anvende en internetforbindelse på minimum 5-10 megabit per sekund eller gerne derover.  

MusiCure kanalerne kan streames og ses enkeltvis, således at man som bruger af streamingtjenesten kan vælge mellem de 3 kanaler. Alt indholdet lagres og streames fra en central server og leveres direkte til afdelingens TV skærme eller andre private digitale medier, som iPhone, iPad/ tablet m.v., som aktiveres via brugernavn/password. 

Institutionens IT-afdeling vil være behjælpelig med distribution af streaming signaler til alle skærme og 'access' information til øvrige digitale medier. Når systemet er etableret vil musikken og filmene være tilgængelige døgnet rundt med få klik på en computer, eller anden digital afspilningsenhed. 
Filmrulle2

Specifikt om MusiCure streaming kanalerne:

 

’MusiCure Stream’ musik kanalen indeholder specielt tilrettelagte musikprogrammer med indhold fra hele den samlede MusiCure serie, samt helt nyt indhold med nøje afstemte ’pauser’ i musikforløbet, hvor naturens lyde er i fokus. 

 

’MusiCure Procedure’ indeholder specifikke behandlerprogrammer, samt meditationer, power-naps og bølgeterapi programmer. 

 

’MusiCure naturfilm’ indeholder rene beroligende og inspirerende naturmotiver, optaget, klippet og redigeret til MusiCure musikken. Filmene er rolige stemningsbilleder fra naturen, helt uden tale eller andre forstyrrende elementer. Alle film er nyproduceret og i HD og har ikke tidligere været udgivet.

 

Nat-kanalen består af et 8 timer langt forløb med beroligende lyde af havets bølger - og 2 x 15 minutters specielt redigeret MusiCure musik til indslumring og opvågning.

 

NB: MusiCure musik- og Naturfilm kanalerne er programmeret til afspilning i 'loop' og starter således forfra automatisk efter sidste musik- eller filmsekvens er afsluttet. 

Nat-kanalen slutter automatisk efter 8 timers musik og beroligende lyde af havets bølger. 

Procedure kanalen har fastsatte varigheder og loopes ikke.Grafisk eksempel på den enkle løsning for streaming af musik og film til afdelinger og stuer.


MusiCure kanalerne lagres og streames fra en central server og leveres direkte til alle afdelingens TV skærme eller andre private digitale medier, som iPhone, iPad/tablet m.v.

Institutionens IT-afdeling sørger for distribution af streaming signaler til alle skærme og øvrige digitale medier, gennem distribution af abonnementets fælles "brugernavn" og "password".


MusiCure_stream_guide
MusiCure - Gefion Records ApS
Geelsskovvej 29
DK-2830 Virum
(+45) 45854948
E-mail contact@musicure.com