Danish  English  USA 
MusiCure_Stream_logo

Information om MusiCure Stream 

 
”MusiCure Stream” er Gefion Records’ online tjeneste, som med den nyeste streaming teknologi, tilbyder ubegrænset adgang til mere end 30 timers MusiCure musik og naturfilm.
Vores Streaming tjeneste henvender sig til alle, som søger brugbare ’redskaber’ til at reduktion og lindring af stress, uro, søvnløshed og depressioner, og samtidig opnå fornyet inspiration og motivation gennem musik og naturfilm.     
 
Målgruppen for indholdet i MusiCure Stream spænder vidt og omfatter alle områder indenfor sundheds- og plejesektoren, samt institutioner og selvstændige professionelle behandlere. Hertil kommer dele af erhvervslivet, konsulentvirksomheder og rådgivere, som beskæftiger sig med at øge trivsel og livskvalitet for medarbejdere og klienter.
Endelig udgør private brugere og selvstændige behandlere en stor del af målgruppen, hvor tjenesten både anvendes til personlig brug og i forbindelse med mange typer pleje, terapi og behandling.
Sygeplejerske_barn
MusiCure-streaming-hospital2

To typer abonnement – samme indhold.


Et ’privat abonnement’ henvender sig til alle private brugere af MusiCure og giver adgang til de 4 kanaler til personligt brug for 1 person/ klinik, på op til 3 forskellige enheder. Abonnementet er samtidig henvendt til alle typer af mindre private klinikker og selvstændige behandlere, som f.eks. fysio- og ergoterapeuter, zoneterapi, akupunktur, massage m.v. Denne type abonnement er uden binding og koster 98 kr. Inkl. moms pr. måned, og abonnementet kan opsiges når som helst man ønsker det.
 
Det særlige 'Institutions abonnement' henvender sig til alle større behandlingssteder, som sygehuse, daginstitutioner, plejecentre, arbejdspladser m.v. og giver mulighed for, at op til 50 brugere kan streame alt indholdet samtidig, med anvendelse af samme brugernavn og password.
I modsætning til alle andre streaming tjenester (som normalt er personlige) giver denne type ’gruppeabonnement’ nogle store fordele i forbindelse med patientbehandling på hospitaler og positiv stimulation for ældre og demente på plejehjem. Institutionsabonnementet koster 750 kr. eks. moms pr. måned, og kan opsiges med 6 måneders varsel
 
For begge typer abonnement tilbydes altid 1 måneds gratis prøveperiode! 
 
Denne MusiCure streaming tjeneste, med både specielt tilrettelagte Musikprogrammer, Specifikke Procedure programmer, Naturfilm og Nat/Søvn kanalen, er ikke tilgængelig nogen andre steder end via www.musicurestream.dk - hverken online eller som fysisk produkt i detailhandelen. 
MusiCure i Sanserum
MusiCure i Sanserum

De 4 MusiCure streaming kanaler omfatter:  

 
1. MusiCure musik kanalen – specielt sammensatte MusiCure programmer, og "pauser" med naturatmosfærer. Denne kanal indeholder alt det originale MusiCure materiale, og de specielt producerede ”pauser” med fokus på naturens lyde. Kanalen kan anvendes til mange formål, eller blot nydes som et middel mod stress og en kilde til fornyet inspiration.
 
2. Procedure kanalen – helt specifikke og tidsafmålte behandlingsprogrammer, som primært henvender sig til professionelle behandlere og terapeuter. Kanalen vil også indeholde meditationer, ’Power-naps’ og ’bølgeterapi’, som kan bruges af alle.   
 
3. Naturfilm kanalen – naturstemninger fra hele verden, uden tale og kun med MusiCure musik som baggrund. Filmene er virtuelle ’oplevelsesrejser’ ind i forskellige landskaber og naturatmosfærer, som formidler fred og ro på en måde, som skaber en helt ’stressfri’ zone.
 
4. Nat/Søvn kanalen - med rolig MusiCure musik til indslumring og lyden af havets bølger hele natten – hvor bølgerne er specielt redigeret til dyb hvile og søvn. Efter 8 timer vågner man blidt op til MusiCure musik og bølger, sammen med naturlyde fra Seychellerne i det indiske ocean 


Venteværelse

MusiCure naturfilm i ventearealer 


MusiCure naturfilm i ventearealer og opholdsrum indenfor sundheds- og plejesektoren

I dag findes der TV skærme mange steder på sygehuse og plejecentre. Skærme som ofte er placeret i vente- og opholdsrum for patienter og beboere. 

 

Formålet med TV skærmene er at formidle information og skabe adspredelse, men ofte vises der blot non-stop nyheder, som kun virker negativt stressende overfor patienter, som i forvejen har bekymringer nok at tænke på.

Erfaringer fra flere hospitaler, lægehuse og plejecentre har vist, at livsbekræftende MusiCure naturfilm til musik formår at ændre atmosfæren i vente- og opholdsrum markant i positiv retning. Baggrund


MusiCure streaming løsningen er baseret på mere end 18 års erfaringer og videnskabelig forskning, som i dag findes beskrevet i internationale medicinske tidsskrifter (se mere under menuen FORSKNING ovenfor). 

Musikken og filmene er produceret og sammensat på basis af evidens for effekt fra praktisk anvendelse på mange hospitaler og plejecentre i Danmark og udlandet, og repræsenterer en samlet løsning for positiv stimulation med musik og film til både patienter og beboere på plejecentre, samt til alle som søger musik og film til reduktion af stress, og hjælp til bedre søvn.

 

Alt indhold er komponeret og produceret af Inge Mulvad Eje og Niels Eje, i samarbejde med professionelle behandlere fra indenfor sundhedssektoren.


Medvirkende musikere på MusiCure:

Niels Eje: Obo & Keyboards

Berit Spælling: Harpe

Hanne Mulvad: Piano

Inge Mulvad Eje: Cello

Ingrid Holck: Fløjte

Christophe Dejour: Guitar

Jacob Keiding: Horn 

Poul Høxbro: Pibe & Tabor, og Tar (hand drum)

Miriam Andersén: Gothic Harp

Kim Sjøgren: violinÆldreplejen
MusiCure - Gefion Records ApS
Geelsskovvej 29
DK-2830 Virum
(+45) 45854948
E-mail contact@musicure.com