Danish  English  USA 
HOME    BAGGRUND    VEJLEDNING    TRAILERS    NYHEDER
MusiCure_Stream_logo

Information om MusiCure Stream 

 
Over 30 timers evidensbaseret MusiCure musik, film med natur, og diverse MusiCure specialprogrammer, samlet på en fælles platform.

MusiCureStream er vores egen streamingtjeneste hvor over 30 timers MusiCure materiale er gjort tilgængeligt gennem 6 separate kanaler med både musik, film med natur og specielle programmer til behandling, samt et Nat/Søvn program på 8 timer. Her findes også alle de 12 originale MusiCure albums - alt sammen tilgængeligt døgnet rundt med et abonnement til tjenesten

Tjenesten er målrettet til både hospitalsafdelinger, klinikker, plejecentre, samt selvstændige behandlere og private brugere, og henvender sig dermed til alle, som søger ’redskaber’ til at reduktion og lindring af stress, uro, søvnløshed og depressioner, og samtidig mulighed for at opnå fornyet inspiration og motivation gennem musik og film med natur.

For begge typer abonnement tilbydes altid 1 måneds gratis prøveperiode! Privatabonnementet er helt uden binding og kan opsiges når som helst ved at klikke på linket 'Opsig abonnement/Kontakt' nederst på forsiden, eller selv-opsigelse for private brugere.
Opsigelse kan også ske blot ved at sende en mail til info@musicure.dk med teksten ’Opsigelse af abonnement’ + navn og mailadresse.

Denne MusiCurestream tjeneste, med både specielt tilrettelagte Musikprogrammer, Specielle Procedure programmer, Naturfilm, som er klippet til MusiCure og Nat/Søvn kanalen, er ikke tilgængelig nogen andre steder i online i verden end på www.musicurestream.dk og www.musicurestream.com - hverken online, eller som fysisk produkt i detailhandelen.
Sygeplejerske_barn
MusiCure-streaming-hospital2

MusiCure film og musik - positivt stimulerende indhold for patienter.

 
En vigtig del af repertoiret i MusiCure Stream er film med naturmotiver, optaget og redigeret specielt til MusiCure musikken. Naturfilmene er optaget og produceret af Inge Mulvad Eje og redigeret sammen med MusiCure musikken af komponist Niels Eje, og hensigten med filmene er, at formidle en totaloplevelse af levende billeder og musik, med både beroligende og inspirerende virkning.

Patienter som f.eks. vågner op efter en operation, oplever som regel kun rummets hvide vægge, eller non-stop nyheder og ’hospitals-info’ på de skærme der måtte være til rådighed, og ingen af delene er særligt livsbekræftende. Forskning og erfaringer viser med stor tydelighed, at evidensbaseret musik og smukke naturscenerier, uden tale eller indsat tekst, kan øge livskvaliteten og patienttilfredsheden med op til 98%. Som ’positiv distraktion’, under mange forskellige procedurer på hospitalet, har MusiCure filmene også vist sig meget velegnede til at skabe en mere inspirerende og motiverende atmosfære for patienterne.
 
I afdeliner og institutioner for børn, og i "Snoezel-rum", har børnene også stor glæde af filmene, som appelerer til fantasien og skaber ro.
MusiCure i Sanserum
MusiCure i Sanserum

De 6 MusiCure streaming kanaler omfatter:  

 

1. MusiCure musik kanalen – specielt sammensatte MusiCure programmer med natur atmosfærer, som "pauser" mellem de længere programmer - i alt ca. 16 timers MusiCure musik. AUDIO

 

2. Procedure kanalen – helt specifikke og tidsafmålte behandlingsprogrammer med MusiCure. AUDIO

 

3. Film kanalen med naturstemninger fra hele verden, uden tale, og kun med MusiCure musik som baggrund. FILM

 

4. Mental stimulation, målrettet til plejecentre, herunder behandling af demens. FILM

 

5. Alle originale MusiCure albums. AUDIO

 

6. Nat/Søvn kanalen – 8 timer med rolig MusiCure musik til indslumring og lyden af havets bølger hele natten – hvor bølgerne er specielt redigeret til dyb hvile og søvn. Efter 8 timer vågner man blidt op til MusiCure musik og bølger, sammen med naturlyde fra Seychellerne i det indiske ocean. AUDIO

Venteværelse

MusiCure naturfilm i ventearealer 

 

MusiCure naturfilm i ventearealer og opholdsrum indenfor sundheds- og plejesektoren

I dag findes der TV skærme mange steder på sygehuse og plejecentre. Skærme som ofte er placeret i vente- og opholdsrum for patienter og beboere. 

 

Formålet med TV skærmene er at formidle information og skabe adspredelse, men ofte vises der blot non-stop nyheder, som kun virker negativt stressende overfor patienter, som i forvejen har bekymringer nok at tænke på.

Erfaringer fra flere hospitaler, lægehuse og plejecentre har vist, at livsbekræftende MusiCure naturfilm til musik formår at ændre atmosfæren i vente- og opholdsrum markant i positiv retning. 


 

Baggrund

 

MusiCure streaming løsningen er baseret på mere end 20 års erfaringer og videnskabelig forskning, som i dag findes beskrevet i internationale medicinske tidsskrifter (se mere under menuen FORSKNING ovenfor). 

Musikken og filmene er produceret og sammensat på basis af evidens for effekt fra praktisk anvendelse på mange hospitaler og plejecentre i Danmark og udlandet, og repræsenterer en samlet løsning for positiv stimulation med musik og film til både patienter og beboere på plejecentre, samt til alle som søger musik og film til reduktion af stress, og hjælp til bedre søvn.

 

Alt indhold er komponeret og produceret af Inge Mulvad Eje og Niels Eje, i samarbejde med professionelle behandlere fra indenfor sundhedssektoren.

 

Medvirkende musikere på MusiCure:

Niels Eje: Obo & Keyboards

Berit Spælling: Harpe

Hanne Mulvad: Piano

Inge Mulvad Eje: Cello

Ingrid Holck: Fløjte

Christophe Dejour: Guitar

Jacob Keiding: Horn 

Poul Høxbro: Pibe & Tabor, og Tar (hand drum)

Miriam Andersén: Gothic Harp

Kim Sjøgren: violin

 

Ældreplejen
MusiCure in Healthcare® Skodsborgvej 48A
DK -2830 Virum, Denmark
www.musicurestream.com