Danish  English  USA 
MusiCure_Stream_logo

Information om MusiCure Stream 

 
To typer abonnement – samme indhold.

Tjenesten er målrettet til både hospitalsafdelinger, klinikker, plejecentre, samt selvstændige behandlere og private brugere, og henvender sig dermed til alle, som søger ’redskaber’ til at reduktion og lindring af stress, uro, søvnløshed og depressioner, og samtidig mulighed for at opnå fornyet inspiration og motivation gennem musik og film med natur.

For begge typer abonnement tilbydes altid 1 måneds gratis prøveperiode! Privatabonnementet er helt uden binding og kan opsiges når som helst ved at klikke på linket 'Opsig abonnement/Kontakt' nederst på forsiden, eller selv-opsigelse for private brugere.
Opsigelse kan også ske blot ved at sende en mail til info@musicure.dk med teksten ’Opsigelse af abonnement’ + navn og mailadresse.

Denne MusiCurestream tjeneste, med både specielt tilrettelagte Musikprogrammer, Specielle Procedure programmer, Naturfilm, som er klippet til MusiCure og Nat/Søvn kanalen, er ikke tilgængelig nogen andre steder i online i verden end på www.musicurestream.dk og www.musicurestream.com - hverken online, eller som fysisk produkt i detailhandelen.
Sygeplejerske_barn
MusiCure-streaming-hospital2

To typer abonnement – samme indhold.


Tjenesten er målrettet til både hospitalsafdelinger, klinikker, plejecentre, samt selvstændige behandlere og private brugere, og henvender sig dermed til alle, som søger ’redskaber’ til at reduktion og lindring af stress, uro, søvnløshed og depressioner, og samtidig mulighed for at opnå fornyet inspiration og motivation gennem musik og film med natur.

For begge typer abonnement tilbydes altid 1 måneds gratis prøveperiode! Privatabonnementet er helt uden binding og kan opsiges når som helst ved at klikke på linket 'Opsig abonnement/Kontakt' nederst på forsiden, eller pr. mail til info@musicure.dk
 
Denne MusiCure streaming tjeneste, med både specielt tilrettelagte Musikprogrammer, Specifikke Procedure programmer, Naturfilm og Nat/Søvn kanalen, er ikke tilgængelig nogen andre steder end på www.musicurestream.dk og www.musicurestream.com - hverken online, eller som fysisk produkt i detailhandelen. 
MusiCure i Sanserum
MusiCure i Sanserum

De 6 MusiCure streaming kanaler omfatter:  


1. MusiCure musik kanalen – specielt sammensatte MusiCure programmer med natur atmosfærer, som "pauser" mellem de længere programmer - i alt ca. 16 timers MusiCure musik. AUDIO


2. Procedure kanalen – helt specifikke og tidsafmålte behandlingsprogrammer med MusiCure. AUDIO


3. Film kanalen med naturstemninger fra hele verden, uden tale, og kun med MusiCure musik som baggrund. FILM


4. Mental stimulation, målrettet til plejecentre, herunder behandling af demens. FILM


5. Alle originale MusiCure albums. AUDIO


6. Nat/Søvn kanalen – 8 timer med rolig MusiCure musik til indslumring og lyden af havets bølger hele natten – hvor bølgerne er specielt redigeret til dyb hvile og søvn. Efter 8 timer vågner man blidt op til MusiCure musik og bølger, sammen med naturlyde fra Seychellerne i det indiske ocean. AUDIO


Venteværelse

MusiCure naturfilm i ventearealer 


MusiCure naturfilm i ventearealer og opholdsrum indenfor sundheds- og plejesektoren

I dag findes der TV skærme mange steder på sygehuse og plejecentre. Skærme som ofte er placeret i vente- og opholdsrum for patienter og beboere. 

 

Formålet med TV skærmene er at formidle information og skabe adspredelse, men ofte vises der blot non-stop nyheder, som kun virker negativt stressende overfor patienter, som i forvejen har bekymringer nok at tænke på.

Erfaringer fra flere hospitaler, lægehuse og plejecentre har vist, at livsbekræftende MusiCure naturfilm til musik formår at ændre atmosfæren i vente- og opholdsrum markant i positiv retning. Baggrund


MusiCure streaming løsningen er baseret på mere end 20 års erfaringer og videnskabelig forskning, som i dag findes beskrevet i internationale medicinske tidsskrifter (se mere under menuen FORSKNING ovenfor). 

Musikken og filmene er produceret og sammensat på basis af evidens for effekt fra praktisk anvendelse på mange hospitaler og plejecentre i Danmark og udlandet, og repræsenterer en samlet løsning for positiv stimulation med musik og film til både patienter og beboere på plejecentre, samt til alle som søger musik og film til reduktion af stress, og hjælp til bedre søvn.

 

Alt indhold er komponeret og produceret af Inge Mulvad Eje og Niels Eje, i samarbejde med professionelle behandlere fra indenfor sundhedssektoren.


Medvirkende musikere på MusiCure:

Niels Eje: Obo & Keyboards

Berit Spælling: Harpe

Hanne Mulvad: Piano

Inge Mulvad Eje: Cello

Ingrid Holck: Fløjte

Christophe Dejour: Guitar

Jacob Keiding: Horn 

Poul Høxbro: Pibe & Tabor, og Tar (hand drum)

Miriam Andersén: Gothic Harp

Kim Sjøgren: violinÆldreplejen
MusiCure in Healthcare®
Skodsborgvej 48A
DK -2830 Virum, Denmark
www.musicurestream.com