Danish  English  USA 
MusiCure_Stream_logo

MusiCure NaturfilmTrailers


Her præsenteres løbende udvalgte eksempler på MusiCure Naturfilm, i form af kortere trailers, som giver et indtryk af både billeder, musik og de stemninger der vises i filmene. Det er altid naturen som er i centrum og filmene akkompagneres altid kun af MusiCure musikken, helt uden tale.

Med et abonnement til 'MusiCure Stream' kan alle film kan ses i deres fulde længde i MusiCure naturfilm kanalen. Abonnementet giver ubegrænset adgang til både naturfilmene, samt specielt designede MusiCure musikprogrammer og nat/søvn kanalen med soveprogrammet.

MusiCure Vinter Trailer


Vinterstemninger med dyr og fugle i skoven

'MusiCure Stream' er en ny streaming service, der tilbyder specielt designet og evidensbaseret MusiCure musik og naturfilm til afstressende positiv stimulering inden for sundhedsvæsenet.

Under overskriften 'Bring in Nature' er denne tjeneste målrettet mod hospitalsafdelinger, institutioner, virksomheder og plejecentre, samt private brugere og klinikker.


Impressions of MusiCure - Trailer 

Indtryk fra naturen, med udgangspunkt i forårsskoven i Danmark, hvor solsorten er en velkendt forårsbebuder, og anemonerne lyser op i skovbunden. 

Skärgård - Archipelago Trailer
Midsommer i den svenske Skärgård, hvor de tusind skovklædte øer og klippeskær danner den smukke maritime atmosfære.
Alpine Adventure - Trailer
De høje tinder og dybe dale i de schweiziske alper er en eventyrligrejse, der viser storhed i naturen med sin majestætiske kraft og skønhed.
Cherry Garden - Trailer
Et sikkert tegn på forår er, når kirsebærtræerne blomstrer. 
De strålende lyserøde blomster lyser op imod den blå himmel og og bringer optimisme og glæde i det tidlige forår.
EQUATOR Tropical Adventure - Trailer
Regnskoven ved ækvator er der frodigt og fuld af liv ved det store vandfald.
I den tætte jungle lever fuglene og de vilde aber fredeligt sammen og søger mad blandt de mange forskellige frugttræer.
Ocean Echoes - Trailer
Stemningsbilleder fra det store Stillehav på den californiske kyst, hvor gigantiske klippeformationer og store bølger fra oceanet danner rammen om et varieret dyre- og fugleliv.