Danish  English  USA 
HOME    BAGGRUND    VEJLEDNING    TRAILERS    NYHEDER
MusiCure_Stream_logo

Symposium Rigshospitalet september 2018

Rigshospitalets auditorium I 

Niels Eje var inviteret som keynote speaker ved Kardiologisk sygeplejesymposium på Rigshospitalet, med deltagelse af sygeplejersker fra Region Hovedstaden og Region Sjælland. Her blev der præsenteret de nyeste forskningsresultater og publiceringer med MusiCure.
 
 
Award MusiCure April 2018
21 April 2018
Pris til MusiCure
Inviteret af ildsjæl og redaktør af Sund-Forskning, Marianne Palm, deltog Inge og jeg i dag i magasinets fagmesse “Danish Health and Science Award" på DOCKEN i København, og modtog her en særlig pris som årets Brobyggere for skabelsen af MusiCure. Vi er meget stolte af begrundelsen for tildelingen, som siger "en pris til nogen der gør en forskel for syge mennesker og som samtidig er brobygger mellem forskellige discipliner til gavn for sundheden”. Stor tak fra os til Marianne og teamet bag Sund-Forskning!
NYHED 19. september 2017
En test fra Svendborg Sygehus viser, at 70% af patienterne og 83% af de pårørende finder mere ro ved at lytte til musik og se naturfilm, mens de opholder sig i hospitalets ventefaciliteter. Lignende effekter ses på intensivafdelinger og i operationsafsnit.

Læs mere på dette link:  


Patienter tager godt imod musik og naturfilm
Artikel i SIND

Artikel om Niels Eje og MusiCure i SIND bladet, 2017 og foredrag på Bygholm, Horsens for Landsforeningen SIND.

Niels_Eje_ Foredran_SIND
MusiCure in HealthCare®
Skodsborgvej 48, DK-2830 Virum
 info@musicure.com